Kleurrijk hardloopfestijn bij Colours by the Sea

Vijf kilometer hardlopen op het strand en na elke kilometer ondergesmeerd worden met de prachtigste kleuren. Ja, het is definitief het jaar van de smeer-lopen. Na het rennen door de modder bij de Mud Masters wordt dit jaar voor het eerst de ‘Colours by the Sea’ run georganiseerd. Colours By The Sea is een uniek concept hardloopevenement in Nederland. Een uitdaging voor iedereen van jong tot oud. Of je nu beginner bent of professioneel hardloper. Je neemt deel aan het leukste, origineelste hardloopevenement van Nederland en het wordt gegarandeerd de kleurrijkste loop uit je leven. Dat belooft de organisatie op haar website. Je start in een wit T-Shirt en eindigt na 5 kilometer in een waar kleurenpalet. Dit soort runs is al enorm populair in Amerika, en dat verklaart natuurlijk de oversteek naar Nederland. Want wij Nederlanders houden stiekem ook wel van een beetje gek doen. De run vindt plaats op 14 juni in Vlissingen. Lees meer informatie op: coloursbythesea.nl

Lees ook:Trend: Obstacle Runs
Lees ook:Inschrijving IJsselloop geopend
Lees ook:Net5 organiseert The Electric Run
Lees ook:Limiet 10 mijl Dam tot Damloop behaald
Lees ook:Evy (start to run) wurgt parkiet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>