Hardlopen.blog.nl is online!

Er zijn veel blogs over hardlopen. De meesten worden onderhouden door de hardloper zelf, over zijn of haar ervaringen. Ook zijn er talloze sites over hardlopen. Meestal gesponsord door één (web)winkel. Maar waar vind je nu alle informatie onafhankelijk bij elkaar? Juist! Vanaf vandaag op hardlopen.blog.nl. Wat kun je verwachten…? Ten eerste gaan we er vanuit dat jij als loper enthousiast, ambitieus en sportief bent. Wat is de reden dat je loopt? Afvallen, conditie opbouwen, je persoonlijke records verbreken of meedoen aan een marathon? Je hebt jezelf in elk geval een doel gesteld, en dat doel ga jij bereiken. Dankzij de hulp van dit blog. Wij ondersteunen je met loopschema’s, tips & trucs, informatie over de beste hardloopkleding en schoenen, nieuws, trends en ontwikkelingen. We brengen je op de hoogte van activiteiten in het hele land en natuurlijk bespreken we de nieuwste gadgets. Kortom: een blog dat je niet wilt missen!

Lees ook:Marathon van Parijs: vergeet je medische verklaring niet!
Lees ook:Gezocht: nieuwe blogger voor Hardlopen.blog.nl
Lees ook:Twirls: hardlopen voor het goede doel
Lees ook:Gebruik de trap voor je workout
Lees ook:Word jij de nieuwe Hardlopenblogger?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>