Gadgets: GPS horloge met smart coaching

Op zoek naar een fijne gadget tijdens het hardlopen? Denk dan eens aan de de nieuwe Polar RC3 GPS. Deze trainings armband is voorzien van smart coaching en geïntegreerde GPS. Hij is trouwens niet alleen voor het hardlopen te gebruiken, maar bijvoorbeeld ook voor het fietsen. Met het online trainingsdagboek erbij, is dit echt een flexibel trainingssysteem. Je past elke training makkelijk aan op je doelen, ongeacht je sport. De functie Trainingseffect geeft je direct na je training al een weergave van het effect van je inspanning.  De GPS registreert je route, snelheid en afstand. Hij heeft een oplaadbare batterij, die wel 12 uur mee kan. En… niet onbelangrijk: je kunt je training en resultaten online delen met je loopmaatjes.

Kortom: compact, licht van gewicht en met een ingebouwde GPS… alles in één en een echte must-have!

Meer informatie kun je trouwens vinden bij Polar Nederland.

Lees ook:De techniek van het hordelopen
Lees ook:Serious Request 2013: Steun de Glazen Huis Marathon
Lees ook:Cursus hardlopen start in Hoevelaken/Nijkerk
Lees ook:Amerikaanse winkelketen Sears geeft korting in ruil voor kilometers
Lees ook:Wat zijn superfoods?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>