Waar denk jij aan tijdens het lopen?

Deze mooie poster vond ik vandaag via Facebook. Het geeft voor veel lopers goed weer waar ze aan denken tijdens het hardlopen. Zelf zijn mijn gedachten bij uiteenlopende zaken. Van ‘Wat is dit toch een lekker muziekje’ tot ‘Oh! Zó kan ik dat ene werkproject oplossen!’ Het hardlopen verfrist mijn hoofd, zorgt dat ik weer creatief kan denken en het helpt mij ook om te ontspannen en heel mindful bezig te zijn met de prachtige natuur om me heen. Maar… klopt deze poster spreuk ook voor jou? Waar denk jij aan tijdens het hardlopen?

Lees ook:De gedachten van een hardloper
Lees ook:101 beste hardlooptips
Lees ook:Verlost van nek- en schouderklachten
Lees ook:Even geen zin om te lopen? Lees motiverende teksten
Lees ook:Muziek tijdens het hardlopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>