In shape blijven in de zomer

Deze zomer ga je leuke dingen doen: avonturen beleven op reis, heerlijk BBQ-en, zwoele zomeravonden doorbrengen op terrasjes enzovoorts. Met al deze activiteiten kan het zijn dat je geen zin hebt in een flinke workout. Ook de hitte die de zomer met zich meebrengt is geen goede stimulator. Columbia wil jou, met behulp van Omni-Freeze Zero, een duwtje in de rug geven.

De Omni-Freeze Zero technologie van Columbia verspreidt de lichaamswarmte, zodat je aanzienlijk koeler blijft. Op het moment dat vocht de stof raakt, gaat de temperatuur van het materiaal omlaag, waardoor er meteen een verkoelend effect ontstaat. De technologie zorgt voor een optimale presentatie bij intensieve activiteiten, en is extra comfortabel.

Met onderstaande items (elk uitgerust met de Omni-Freeze Zero technologie) heb jij een zowel hippe als functionele sportoutfit.

Enjoy your workout!

Lees ook:Laagjeskleding voor het vroege voorjaar
Lees ook:Wat zijn superfoods?
Lees ook:Fit de zomer in, met loopgroep Beilen
Lees ook:5 redenen om vandaag te beginnen met hardlopen!
Lees ook:Hardloopkleding in de winter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>