Fit de zomer in, met loopgroep Beilen

Onder het motto “Fit de zomer in” is Loopgroep Beilen deze week begonnen met de cursus hardlopen voor beginners. De cursus bestaat uit 12 trainingen en is bedoeld voor iedereen die wil beginnen met hardlopen. Ook voor oud-hardlopers die de draad weer op willen pakken na een blessure is deze cursus geschikt. Naast een goede trainingsopbouw wordt er aandacht besteedt aan loopscholing, blessure preventie, schoenen en kleding. De doelstelling is dat men na afloop 5 kilometer of 30 minuten achtereen kan hardlopen. Lees verder.

Lees ook:Cursus hardlopen start in Hoevelaken/Nijkerk
Lees ook:Cooling down in 9 minuten
Lees ook:Vooral mannen krijgen snel last van achillespezen
Lees ook:Hardloopschoenen veroorzaken geen blessures
Lees ook:Voorbereiding op de IJsselloop 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>