Gezocht: nieuwe blogger voor Hardlopen.blog.nl

Door persoonlijke omstandigheden moet ik helaas stoppen met Hardlopen.blog.nl, maar niet getreurd, de blog gaat door! Daarvoor zoeken we wel een nieuwe, frisse, enthousiaste blogger die hardlopen.blog.nl graag nieuw leven wil inblazen.

Heb jij een journalistieke opleiding en beschik je over een vlotte pen en een (gefundeerde) mening? Word dan professioneel blogger voor Hardlopen.blog.nl!

Jij…
Jij kunt zelfstandig een nieuwsselectie maken, je hebt een mening en schuwt niet om deze kenbaar te maken.

Op Hardlopen.blog.nl creëer je een community van mensen die geïnteresseerd zijn in hardlopen. Dagelijks/wekelijks plaats je een aantal berichten. Dat hoeft niet veel tijd te kosten en het is goed met je gezin, werk of studie te combineren.

Wij  bieden:

  • grote vrijheid over de redactionele invulling
  • een uiterst gebruiksvriendelijk content-management-systeem
  • veel exposure
  • opname door nieuwsbronnen als Google News, rss-feeds, etc
  • ondersteuning bij het bloggen
  • een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

Verdien met bloggen
Blog Online houdt zich bezig met de commerciële kant in de vorm van o.a. banners, advertorials, sponsoring. Jij deelt in de opbrengsten daarvan. Met meer bezoekers op je blog, verdien je dus ook meer! Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, en direct zichtbaar is in Google, heb je vanaf het begin al veel  bezoekers.

Interesse?
Stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail naar [email protected] o.v.v nieuwe blogger Hardlopen.blog.nl. Vertel waaruit jouw passie blijkt, en geef aan waarom jij een geschikte kandidaat bent. Stuur ook je CV mee waaruit onder meer blijkt dat je een journalistieke opleiding hebt gedaan of dat je die binnenkort afrondt.

Over Blog Online
Blog Online is met blog.nl het grootste Nederlandse platform van thematische weblogs. Elke blog staat onder redactie van een echte journalist. Momenteel draaien er 90 blogs, die 3,5 miljoen bezoekers per maand trekken.  De blogs zijn ingedeeld in channels als media, muziek, film, beauty, gezondheid, sport, werk & geld, wonen & gezin en vrije tijd. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:Word jij de nieuwe Hardlopenblogger?
Lees ook:Hardlopen.blog.nl is online!
Lees ook:Volg ons via Facebook!
Lees ook:Hardloop-app voor de Google Glass: Race Yourself
Lees ook:Het verschil tussen uithoudingsvermogen en conditie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>