Gebruik de trap voor je workout

Altijd al willen weten hoe je ook binnen kunt trainen? De meiden van Girls Love 2 Run verzonnen er wat op en gebruikten de trap voor hun workout. Natuurlijk schreven ze daar een mooie blog over met tips, én foto’s hoe zo’n training er dan uitziet. Dus hop, hop snel naar Girls Love 2 Run voor wat indoor-inspiratie. Ik vond het zelf in elk geval heel handig, omdat ik niet altijd de deur uit kan om te lopen, maar toch aan mijn beweging en training wil komen. Ideale oplossing dus voor tussen het hardlopen door. Dankjewel meiden!

Lees ook:Dé oplossing voor rinkelende sleutels
Lees ook:Een paar tips om minder streng voor jezelf te worden
Lees ook:Het verschil tussen uithoudingsvermogen en conditie
Lees ook:Hoe train je met een hartslagmeter?
Lees ook:Lopen met Evy nu nog plezanter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>