ColorRain by Night

ColorRain by Night Den Haag

Waar? Ypenburg (gemeente Den Haag)
Wanneer? Vrijdag 1 november 2013
Wie? Iedereen die die een kleurrijke vier kilometer wil lopen (kinderen tot zes jaar mogen gratis meedoen). Je kunt de afstand namelijk zowel rennen als wandelen.
Wat? Heb je vrijdagavond 1 november nog niets te doen? Meld je dan samen met een groep vrienden, familie of collega’s aan voor de ColorRain. Het maakt geen bal uit of je een getrainde hardloper bent of niet, tijdens het event draait het om de gezelligheid en de unieke ervaring. Schuif je doel om een snelle tijd te lopen opzij en geniet van alle kleuren. Tijdens de ColorRain beleef je gegarandeerd de meest kleurrijke vier kilometer van je leven!
Hoe laat? vanaf 20.15 uur begint de warming-up en om 20.30 uur zal de eerste groep starten. Voor het hele programma moet je even een kijkje nemen op de website.
Is er een dresscode? Jazeker Als je nog een geinig verlicht kostuum in de kast hebt liggen, trek ‘m vooral aan! Je loopt tenslotte in het donker. Hoe gekker hoe beter.
Meer weten en/of inschrijven? Klik hier

(bron: studiosudwest.nl)

Lees ook:Filmpje: zo word je in ieder geval geen succesvolle triatleet
Lees ook:Voorbereiding op de IJsselloop 2014
Lees ook:Geen zin in een uitgebreide warming-up? Je kunt al in vijf minuten klaar zijn
Lees ook:TCS Amsterdam Marathon
Lees ook:Tweede editie van Nike’s We Own The Night op 7 juni 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>