Smoothie time: Hüttenkäse smoothie met banaan en mango

Smoothie time! Ik schreef al eerder over de lekkere recepten op blenderworkshop.nl. Deze website heeft voor iedere smoothie en milkshake liefhebber wel wat te bieden. Er staan trouwens ook recepten op van dressings, soepen en marinades, maar die heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Ik speur op blenderworkshop.nl vooral naar lekkere smoothie recepten en afgelopen week heb ik weer een topper gevonden: de Hüttenkäse smoothie. Laat je niet afschrikken door de naam, want de Hüttenkäse overheerst absoluut niet. En er zitten natuurlijk nog meer ingrediënten in de smoothie.

Dit heb je nodig voor 2 personen:
-1 banaan (liefst bevroren)
- 200 gram
-1 rijpe mango
- Honing, stevia of agavesiroop naar smaak
-0,25 liter magere melk
(-1 hand vol ijsblokjes als je geen bevroren banaan hebt)

Gooi alle ingrediënten in de blender en mix alles goed door elkaar. Klaar is Kees!

Ik ben fan, maar de volgende keer zou ik er nog wel wat rood fruit (frambozen of aardbeien) aan toevoegen. Ik vond de banaan namelijk wat te overheersend. Daarnaast is de smoothie best machtig dus met de hoeveelheid die je volgens het recept nodig hebt voor twee personen kun je ook drie (of misschien wel vier) smoothies maken. Het ligt er wel een beetje aan of je de smoothie als volwaardige maaltijd ziet of als tussendoortje.

Lees ook:Smoothie recepten van blenderworkshop
Lees ook:Energie nodig? Drink een smoothie
Lees ook:Recept: stamppotje van zoete aardappel
Lees ook:Acht tips voor gezonde snacks
Lees ook:Drie lekkere én gezonde recepten voor mueslirepen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Smoothie time: Hüttenkäse smoothie met banaan en mango

  1. Nicole

    Hartstikke leuk!

    En wat ontzettend leuk geschreven.
    Bedankt voor de vermelding en nog veel blender plezier!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>