Lekkere en gezonde snacks die perfect zijn voor hardlopers

Welke snacks eet jij voor of na je run? Heb jij zo je vaste tussendoortjes of ben je constant op zoek naar nieuwe hapjes die je een energiestoot moeten geven? Ik behoor tot die laatste categorie, want ik speur fanatiek het internet af op zoek naar inspiratie voor snacks. En daar horen popcorn, chips en chocola natuurlijk niet bij (Ik wacht nog steeds op het moment dat een deskundig ons vertelt dat die lekkernijen gezond zijn) want bij hardlopen hoort als vanzelfsprekend gezonde etenswaren. De appels, bananen en crackers met kaas komen op een gegeven moment ook je neus uit en dan is het fijn als je nog wat andere snacks achter de hand hebt. Ik heb weer nieuwe inspiratie gevonden en, zoals jullie weten, deel ik die graag met jullie. Tadaaa deze lekkere en gezonde tussendoortjes zijn perfect voor hardlopers. Eet smakelijk!

(jungledental.com)

Lees ook:Snacktips voor hardlopers
Lees ook:Online op zoek naar lekkere en gezonde recepten
Lees ook:Acht tips voor gezonde snacks
Lees ook:Tien goede reden om te beginnen met hardlopen
Lees ook:Waarom is hardlopen nu eigenlijk zo leuk?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>