Wat je moet weten over water

Heerlijk, na een intensieve hardlooptraining even een halve liter water achterover klokken. Op dat moment smaakt er niets beter dan een goed glas water. Je vochttekort wordt binnen no time weer aangevuld en het is ook nog eens een fantastische dorstlesser. Wat mij betreft kan daar geen vruchtensapje of energiedrankje tegenop. Maar wat weten we eigenlijk over water? Is het wel zo goed als altijd wordt gezegd?  Runnersweb schotelt je de waarheid over water voor. Interessant!

Lees ook:Grappige of rare opmerkingen die tegen hardlopers worden gemaakt
Lees ook:Snacktips voor hardlopers
Lees ook:Tassen langs parcours Boston Marathon verboden
Lees ook:Hype: kokoswater
Lees ook:Marlou van Rhijn in Nike commercial

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>