Drie lekkere én gezonde recepten voor mueslirepen

Een paar uur voordat ik aan mijn hardlooptraining begin, eet ik niets meer. Het is daarom van belang dat het laatste wat ik eet voedzaam en vullend is. Meestal grijp ik naar een banaan, een boterham of een mueslireep. Die laatste heeft de afgelopen tijd flink aan populariteit gewonnen. Ik kan zelfs zeggen dat de mueslireep de banaan naar de tweede plaats heeft verdrongen. Waarom? Waarschijnlijk omdat er zoveel combinaties mogelijk zijn met verschillende soorten fruit. En met chocola, maar daar maak ik geen gewoonte van. Daarnaast vult zo’n reep goed en geeft het voldoende brandstof voor een hardlooptraining.

Je kunt mueslirepen in de winkel kopen, leuker is het om ze zelf te maken. Het is niet moeilijk en je kunt het recept aanpassen aan je eigen smaak. Misschien moet je er even mee experimenteren, maar uiteindelijk ga je vast je eigen lievelingsrecept ontdekken. Hier heb je alvast drie lekkere én gezonde recepten om je op gang te helpen. Zit er eentje voor jou tussen?

Lees ook:Smoothie recepten van blenderworkshop
Lees ook:Smoothie time: Hüttenkäse smoothie met banaan en mango
Lees ook:Hardlopen op een lege maag
Lees ook:Recept sandwich wrap
Lees ook:Energie nodig? Drink een smoothie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>