11 lekkere en gezonde recepten voor hardlopers

Voedsel, het blijft een gecompliceerd onderwerp. Helemaal als je het in verband brengt met hardlopen. Volgens mij heb ik het inmiddels al vaak genoeg gehad over mijn strijd met eten. Geen zorgen, ik heb geen eetprobleem, maar ik heb wel een probleem met het vinden van de geschikte maaltijden die mij energie geven vóór het hardlopen en mijn tekorten aanvullen ná het hardlopen. Het lijkt een eeuwige struggle. En als ik eenmaal een goed (en gezond en simpel en snel) recept heb gevonden dan houd ik daar lang aan vast. Op culinair gebied ontbreekt bij mij namelijk de creativiteit. Ik ben niet zo’n keukenprinses die een hoogwaardige maaltijd in elkaar kan draaien van de restjes van de vorige dag.

Daarom houd ik me strikt aan de recepten die ik op het internet bij elkaar scharrel. En laat ik nu een aantal fantastische recepten hebben gevonden, die ook nog eens helemaal hardloop proof zijn. Beter kan niet. Het zijn er maar liefst elf en ze zien er allemaal even heerlijk uit. Alleen al de plaatjes zijn om van te smullen! Kijk maar.

Wat eet jij het liefst voordat je aan je looptraining begint? En na afloop?

Lees ook:Recept: stamppotje van zoete aardappel
Lees ook:Smoothie time: Hüttenkäse smoothie met banaan en mango
Lees ook:Recept sandwich wrap
Lees ook:Vier krachtoefeningen voor thuis
Lees ook:Oefeningen met de fitness bal

1 Reacties // Reageer

One thought on “11 lekkere en gezonde recepten voor hardlopers

  1. Hendrik

    Naast Weight Watchers loop ik ook hard om af te vallen. Nu is het ook tijd om maar eens op zoek te gaan naar lekkere gezonde recepten.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>