Snacktips voor hardlopers

Stukjes appel met pindakaas, crackers met honing of wat dacht je van een handje noten? Stuk voor stuk eenvoudige snacktips die ik zelf had kunnen bedenken, maar waar ik waarschijnlijk niet aan gedacht had als ik niet was blijven hangen op deze pagina van The Huffington Post. Zoals ik eerder al schreef, ben ik geen creatieve geest als het op recepten aankomt. Inspiratie voor lekkere én gezonde ontbijtjes, lunches, avondmaaltijden en snacks zijn dus altijd van harte welkom.

Wat snacks betreft kan ik dus weer even vooruit. En jij hopelijk ook. Dan nog even dit: ik snap dat je afgeleid wordt door de prachtige foto’s, het water loopt je waarschijnlijk in de mond, maar neem vooral ook even de tijd om het bijbehorende artikel te lezen. Misschien brengt het je weer nieuwe inzichten.

Lees ook:Tips voor beginnende hardlopers
Lees ook:Lekkere en gezonde snacks die perfect zijn voor hardlopers
Lees ook:Het Hardloperskookboek
Lees ook:Online op zoek naar lekkere en gezonde recepten
Lees ook:Tien goede reden om te beginnen met hardlopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>