Online op zoek naar lekkere en gezonde recepten

Als je zo gezond mogelijk wilt eten dan zul je je een beetje moeten verdiepen in voeding. Op die manier kom je alle ins- en outs over bepaalde producten te weten en ben je in staat om het kaf van het koren te scheiden. Om het maar even zo te zeggen. Dat betekent overigens niet dat je niet heel bewust voor een vette snack kunt/mag kiezen, want het moet ook een beetje leuk blijven.

Terug naar het gezonde voedsel. Gezond doen is ‘in’ en dat is hartstikke handig, want het internet staat vol met zogenaamde food blogs. Ideaal om inspiratie op te doen voor een gezonde maaltijd. En dat doe ik dan ook fanatiek. Als ik op een luie zondag de geest heb dan ga ik online speuren naar gezonde en lekkere gerechten. Ik heb niet altijd succes, maar inmiddels heb ik een mooi lijstje met lekkere ontbijtjes, lunches en avondmaaltjes samengesteld.

Die ga ik nu niet met jullie delen, maar ik kan wel verklappen waar ik de meeste inspiratie vandaan haal. Misschien heb je er wat aan, misschien ook niet. Hoe dan ook, op Foodness.nl vind ik de meest lekkere en gezonde maaltijden. Vooral die met zoete aardappel, kip en quinoa doen het altijd erg goed bij mij. De website wordt regelmatig ge-update met nieuwe recepten om je vingers bij af te likken. En nee, dit is geen reclamepraatje maar ik ben gewoon heel enthousiast. Ik ben benieuwd wat jij van Foodness.nl vindt.

Lees ook:Lekkere en gezonde snacks die perfect zijn voor hardlopers
Lees ook:Snacktips voor hardlopers
Lees ook:In beeld: reacties winnaars en verliezers Olympische Spelen
Lees ook:Muziek tijdens het hardlopen
Lees ook:Acht tips voor gezonde snacks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>