Filmpje: zo word je in ieder geval geen succesvolle triatleet

Een triatlon lopen, lijkt me een ware hel. Het zal vast een geweldige uitdaging zijn, dat geloof ik echt. Maar ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat het leuk is. Starten met 3,8 kilometer zwemmen dan in één soepele beweging op je fiets springen om gezellig 180 kilometer te fietsen en er vervolgens nog even een marathon uitpersen. Alsof het niets is. Het lijkt me een nachtmerrie.

Het spijt me, ik kan de grap er voorlopig nog niet van inzien. Waar ik wel om kan lachen, is het onderstaande filmpje. Mocht er ooit iets in mijn hoofd knappen, waardoor ik een énorme behoefte krijg om aan een marathon deel te nemen, dan weet ik in ieder geval hoe het niet moet.

Zijn er fanatiekelingen onder jullie die wel warm worden van een triatlon?

Lees ook:Video Thursday
Lees ook:Filmpje: grappenmaker John Bishop vertelt over zijn fun run
Lees ook:Triatlete aangevallen door drone
Lees ook:Marathon van Parijs: vergeet je medische verklaring niet!
Lees ook:Filmpje: ook dieren zijn gek op hardlopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>