Grappige of rare opmerkingen die tegen hardlopers worden gemaakt

Ik loop altijd met oordopjes in. Heerlijk. Alleen muziek en verder helemaal niets. Eigenlijk kan ik me niet eens voorstellen dat ik, wanneer ik alleen loop, geen muziek luister. Misschien stel ik me aan, maar ik kan me niet voorstellen dat ik het zonder muziek drie kwartier met mezelf uithoud. Ik denk dat ik me stierlijk ga vervelen.

Wat trouwens een mooi bijkomend voordeel is van oordopjes, is dat je geen last hebt van mensen die irritante opmerkingen naar je hoofd slingeren. Iedere hardloper wordt weleens geconfronteerd met dit fenomeen. Op de één of andere manier hebben bepaalde mensen altijd de drang om iets’te roepen. Dat ‘iets’ hoeft niet eens altijd een vervelende opmerking te zijn, maar eigenlijk is alle bemoeienis (vooral van niet-lopers) per definitie irritant.

Wat er zoal tegen hardlopers wordt gezegd, lees je hier. Volgens mij hoef ik hier verder geen woorden meer aan vuil te maken, de verhalen spreken voor zich. Sommige mensen….

Ben jij weleens geconfronteerd met vreemde/hilarisch/domme/nare uitspraken?

Lees ook:Runnersworld presenteert Hardloop Top 25 2013
Lees ook:Zijn we geboren om te lopen?
Lees ook:Ik ben een asociale hardloper
Lees ook:Muziek tijdens het hardlopen
Lees ook:MyRadio lanceert Running Radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Grappige of rare opmerkingen die tegen hardlopers worden gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>