De gedachten van een hardloper

Waar denk jij aan tijdens het hardlopen? Ik heb momenten dat er van alles door mijn hoofd spookt, van het compleet uitdenken van mijn schema voor de volgende dag tot aan de gedachte ‘wat zet ik mijn voeten eigenlijk raar neer ‘. Als ik me bezig houd met dat soort random dingen dan gaat het meestal niet zo goed, want als ik lekker in mijn ritme zit, zijn mijn gedachten zo’n beetje uitgeschakeld. Dan concentreer ik me alleen op de muziek en het ontspannen van mijn lichaam. En dan is er geen ruimte meer voor onzinnige gedachten.

Het is wel grappig trouwens om op dit soort momenten (waarop je niet aan het hardlopen bent, neem ik aan?) na te denken over je gedachten tijdens het lopen. Waarschijnlijk vraag je jezelf dan af waarom je in hemelsnaam nadenkt over de zin van het leven of de nieuwe schoenen van je buurvrouw. Om maar even wat te noemen. Maar, schaam je vooral niet voor je hersenspinsels, want ‘wij hardlopers’ denken nu eenmaal aan rare dingen. Buzzfeed werkte een scenario uit. Misschien een beetje overdreven, maar in de basis is het wel herkenbaar, niet?


Lees ook:Waar denk jij aan tijdens het lopen?
Lees ook:Liedjes met ‘run’ of ‘running’ in de titel
Lees ook:Heb je geen zin om te lopen? Gebruik dan in ieder geval geen slecht excuus
Lees ook:Boekrecensie: “Runner’s High”
Lees ook:Filmpje: Met deze typische hardloopproblemen is iedere hardloper bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>