Grappig hardloopfilmpjes op youtube

Grappige Youtube filmpjes, wie houdt er niet van? Dat bedoel ik. En grappige Youtube filmpjes die over hardlopen gaan, zijn helemaal leuk. Althans, dat vind ik. Daarom kan ik me ook goed vermaken met de onderstaande filmpjes. Wat ben ik blij dat ik tijdens het lopen nog nooit voor, laten we het netjes houden, paal heb gestaan. Maar misschien ben ik nog wel blijer dat ik mezelf niet herken in het imitatiefilmpje. Ik bedoel, een blunder is even heel vervelend, maar zo’n ‘bijzondere’ loopstijl leer je niet zomaar af.

Lees ook:Video Thursday
Lees ook:Hardloopster in bikini krijgt boete
Lees ook:Video Friday
Lees ook:Video Friday
Lees ook:Een paar tips om minder streng voor jezelf te worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>