Kleren maken de vrouw

Dames, het is de hoogste tijd voor een nieuwe herfstgarderobe. Je denkt er misschien nog niet bij na, omdat het vorige week nog 20 graden was. Maar het is bijna november en de winter komt komt nu toch wel heel dichtbij. En als de temperatuur daalt, is het tijd om de driekwart broek  in te ruilen voor een winterlegging en om onderkoeling te voorkomen is een jasje niet overbodig. Jullie zijn natuurlijk al lang aan het shoppen geslagen, maar een beetje extra inspiratie kan nooit kwaad. Ik heb een aantal mooie hardloopitems op een rijtje gezet. Kijk en kwijl en doe jezelf iets moois kado.

Lees ook:Race tegen de klok
Lees ook:Hardloop-app voor de Google Glass: Race Yourself
Lees ook:Tips om veilig te lopen in het donker
Lees ook:Lekkere en gezonde snacks die perfect zijn voor hardlopers
Lees ook:Verlanglijstje hardloopkleding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>