Dé oplossing voor rinkelende sleutels

De beste ideeën zijn vaak heel simpel. Je moet er alleen nét even opkomen. Dat geldt ook voor het idee dat ik tegenkwam op Runnersworld.com. Volgens mij heeft iedere loper weleens te maken met het ‘rinkelende-sleutels-syndroom’. Misschien heb je zelf tijdens het hardlopen wel een gezellig bosje in je achterzak of anders je loopmaatje(s) wel. Ben jij zo iemand die zich groen en geel ergert aan het gerinkel of loop je in een trans mee op het ritme van het getik? Er is nu in ieder geval een oplossing voor sleutels die wel heel erg aanwezig zijn. Kijk dit filmpje voor de uiterst eenvoudige, maar geniale oplossing.

 

Lees ook:Do it yourself: met deze massagetechnieken geef je je spieren een oppepper
Lees ook:Gebruik de trap voor je workout
Lees ook:Runnersworld presenteert Hardloop Top 25 2013
Lees ook:De kunst van het ademhalen
Lees ook:Franse atleet maakt sport van pesten mascottes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>