Ideaal sinterklaaskado: het boekje De leukste lopen 2014

Het is altijd weer sneller 5 december dan je denkt. Of hoopt. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb ieder jaar weer last van sinterklaasstress. Nog ‘even’ snel een paar gedichten schrijven en de laatste kadootjes inslaan.

Maar gelukkig duurt het nog een paar dagen tot sinterklaas jarig is en daarom wil ik jullie nog een last-minute kadotip geven. De redactie van Keep-on-Running heeft namelijk de leukste hardloopevenementen van Nederland verzameld. In het boekje De leukste lopen 2014 vind je niet alleen de grote bekende evenementen, maar ook de leukste kleinere runs.

En dat is nog niet alles, want het boekje is ook goed gevuld met inspirerende hardloopverhalen van o.a. Adra Laarhuis, Koen de Jong en Bram Bakker. En als bonus zit er ook nog een overzicht bij van de meest uitdagende ladies-,trail-,mud-, en colorruns. Voor ieder wat wils!

Dus wees een gulle sint of piet dit jaar een geef een hardloopliefhebber De leukste lopen 2014 cadeau. Je kunt natuurlijk ook gewoon jezelf trakteren. Oh ja, mocht je niet meer op tijd zijn voor sinterklaas dan sla je ‘m toch alvast in voor de kerst?

De leukste lopen 2014 is bij verschillende (online)winkels verkrijgbaar. Ga naar de website van keep-on-running voor alle informatie.

 

Lees ook:Tower running wordt steeds populairder
Lees ook:Tips om het hardlopen nét een beetje makkelijker te maken
Lees ook:Wat gaat er voor? De marathon van Rome of de nieuwe paus?
Lees ook:Limiet 10 mijl Dam tot Damloop behaald
Lees ook:Buitenlandse hardlopers welkom in Noord-Korea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>