Even geen zin om te lopen? Lees motiverende teksten

Het is zó fijn om na een rondje hardlopen met een voldaan gevoel in je luie stoel te ploffen. Dat heb je toch maar mooi weer gedaan: je hebt de nodige kilometers gelopen en je lichaam weer flink aan het werk gezet. Tegelijkertijd heb je alle negatieve gedachten uit je hoofd gewist en ben je volledig ontspannen. Je voelt je weer helemaal on top of the world.

Hoe gelukkig je ook bent na een stevig rondje lopen, het is soms verdomd moeilijk om je ertoe te zetten. Alleen al de gedachte dat je je weer in je hardloopkloffie moet hijsen, kan soms al te veel zijn. En dat is geen schande, want het overkomt de besten. De motivatie lijkt soms heel ver te zoeken, maar kan ook ineens weer opduiken. Misschien is een klein duwtje in de goede richting voldoende om je in de hardloop mood te krijgen. Deze motiverende teksten slepen je naar buiten!

Lees ook:Hardloopmotivatie voor regenachtige dagen
Lees ook:Laat je inspireren door sporthelden
Lees ook:Doe mee aan de ‘November #noexcuses bugmiles challenge’
Lees ook:Heb je geen zin om te lopen? Gebruik dan in ieder geval geen slecht excuus
Lees ook:Het is fijn om een slechtweerloper te zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>