Heb je geen zin om te lopen? Gebruik dan in ieder geval geen slecht excuus

Ga ik hardlopen of blijf ik een uurtje langer achter mijn laptop zitten? Om eerlijk te zijn spookt die vraag af en toe ineens door mijn hoofd. Ik dwing mezelf om er niet over na te denken, want het antwoord op die vraag moet gewoon altijd ‘hardlopen’ zijn. En als ik er toch over nadenk dan loop ik het risico om voor die laptop te kiezen. Dat zou een enorm slechte zaak zijn.

Tsja, het is nu eenmaal niet altijd makkelijk om voor die hardloopschoenen te kiezen. Soms wil het gewoon niet, dan is je motivatie even met heel andere dingen bezig. Kijk, achteraf ben je altijd blij dat je gegaan bent, maar je moet het nog wel even doen. En wat is het dan irritant als die mega hoge drempel ineens opduikt. Probeer dan altijd de strijd aan te gaan en sleep jezelf die drempel over. Je bent immers een winnaar dus dat ding kun je wel aan. Denk aan het fijne gevoel dat hardlopen je oplevert. Desnoods trakteer je jezelf na afloop op een stukje chocola of een handjevol drop. Whatever, ga!

Goed, genoeg motiverende worden. Mocht je het nu nog over je hart verkrijgen om niet te gaan, kom dan in ieder geval niet met slechte smoesjes. Met deze twaalf excuses kom je dus niet weg. Dat je het even weet.

(bron: withlovetammy)

Lees ook:Even geen zin om te lopen? Lees motiverende teksten
Lees ook:Vier krachtoefeningen voor thuis
Lees ook:Beginnen met hardlopen, roep de hulp in van Evy!
Lees ook:De gedachten van een hardloper
Lees ook:Het laatste zetje…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>