Acht gezondheidsvoordelen van koffie

Ik kan het me niet voorstellen, maar er bestaan mensen die verslaafd zijn aan koffie. Tsja, ieder zijn ding, maar ik moet er niet aan denken. Zo af en toe tik ik een paar cappuccino’s (verspreid over de dag) weg en daar houdt het dan ook echt wel op. Maar goed, voor de diehard koffiefans onder ons, heb ik goed nieuws. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het hartstikke gezond is om regelmatig een bakkie te doen. Zo lang je het niet te bont maakt, zorgt een shot koffie voor extra energie, verbetert het je stemming, daalt de kans op diabetes type 2 met zo’n 10 % en….. het houdt maar niet op. Er zijn namelijk nóg vijf gezondheidsvoordelen van koffie. Hier lees je waarom je lichaam zo blij wordt van een goede bak koffie op zijn tijd. Ik zeg, proost!

Lees ook:Smoothie recepten van blenderworkshop
Lees ook:Suiker en sportdrankjes
Lees ook:Het is fijn om een slechtweerloper te zijn
Lees ook:Laat je inspireren door sporthelden
Lees ook:Kleren maken de vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>