Stel je vraag aan een topatleet

Als recreatieve loper, en ik denk dat de meesten van jullie dat zijn, is het altijd fijn om tips te krijgen van een professional. Dat geldt voor mij in ieder geval wel. Ik neem niet zo snel iets aan van (met alle respect) zomaar iemand met een mening. Dat klinkt misschien een beetje onaardig, maar ik verzeker jullie dat ik heus wel naar mijn omgeving luister;). Ik ben alleen nogal gevoelig voor de tips en tricks van deskundigen. Misschien heb ik heeeel stiekem nog het idee dat ik dan net zo goed wordt. Tsja, dream on.

Maar goed, terug naar waar het eigenlijk om gaat: het advies van deskundigen. De mensen van Runnersworld snappen dat wij hardlopers af en toe behoefte hebben aan goede tips van een topatleet. ‘U vraagt, wij draaien’, moet Runnersworld gedacht hebben, want ze hebben een professional gestrikt die vragen van enthousiaste hardlopers beantwoordt. Het gaat om Shannon Rowburry (tweemalig Olympisch finalist en winnaars van een bronzen medaille op het WK in 2009) en ze stelt zich hier uitgebreid aan je voor. Op dezelfde plek kun je een vraag aan haar stellen. Ook als je geen vraag hebt, is het een aanrader om de pagina in de gaten te houden. Er komen een aantal interessante vragen en antwoorden voorbij!

Lees ook:Looptips van een professional
Lees ook:Quiz: Test je running IQ
Lees ook:Tips om het hardlopen nét een beetje makkelijker te maken
Lees ook:Vijf do’s en don’ts voor hardlopers (2)
Lees ook:Hardlopers laten intieme informatie los aan documentairemakers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>