Verlanglijstje hardloopkleding

Hardlopen is leuk, maar hardlopen in mooie kleren is nog veel leuker. Dat klinkt misschien materialistisch en simpel, want ik weet dat er genoeg mensen zijn die vrij weinig om mooie sportkleding geven. Ook prima natuurlijk, maar ik vind het wél belangrijk om er enigszins charmant bij te lopen. En het geeft me ook net dat extra beetje energie als ik mijn strakke kloffie de benen uit mijn lijf ren. Ik hoor weleens dat mensen beweren dat hardloopkleding per definitie lelijk is: ‘Je gaat toch niet voor de lol in zo’n veel te strakke broek lopen met een vormloos shirt.’ Stop de tijd, want hier gaat het mis. Die periode hebben we namelijk al lang achter ons gelaten, dus dat argument geldt niet meer. Tegenwoordig gaan sportmerken gewoon met de mode mee en is het zelfs geaccepteerd om je hardloopbroek casual als legging te dragen. Of in je loopschoenen op je werk te verschijnen. Ik noem maar wat.

Natuurlijk loop ik niet altijd in de meest fancy sportkleding, want daar hangt ook een prijskaartje aan. Daarom koop ik ook regelmatig een broek, shirt of een paar handschoenen bij  Aldi of Lidl. Niks mis mee en daar hebben ze soms ook goede basics. Maar zo af en toe mag ik van mezelf ook een item van Adidas Nike of ander merk aanschaffen. Want hoe ik het ook wend of keer, die merken hebben wat mij betreft gewoon de allermooiste hardloopspullen. H&M kan er trouwens ook wat van en dat is nog betaalbaar ook.

Goed, de winter komt er aan. Ooit. En daarom heb ik alvast een lijstje gemaakt van items die ik graag wil aanschaffen, zodat ik straks fabulous (soort van) de winter inga. Het zijn er best veel en ik ga ze heus niet allemaal kopen. Ik beloof plechtig dat ik niet met geld ga smijten en heel kritisch een selectie zal maken. Maar dromen mag altijd en als het goed is, mag ik binnenkort ook nog mijn verjaardag vieren. Dat lijkt me een uitstekende gelegenheid om mijn wishlist bij vrienden en familie onder de neus te schuiven.

Staan er bij jou bepaalde kledingstukken op je verlanglijstje?

Lees ook:Omarm Koning Winter
Lees ook:Het laatste zetje…
Lees ook:Shop sportkleding met tien procent korting bij Bonprix
Lees ook:Kleren maken de vrouw
Lees ook:Hiermee bereid je je voor op een hardloopsessie over het strand

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verlanglijstje hardloopkleding

  1. Edwin van Outersterp

    Hai, ben je al bekend met het hardloopmerk Cona? Uitstekende kwaliteit hardloopkleding en voor een betaalbare prijs. Neem eens een kijkje op mijn site http://www.tenuesportief.nl.

    Groetjes,

    Edwin

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>