Video Thursday

Er zijn op internet genoeg grappige, mooie en ontroerende filmpjes te vinden over hardlopen. Regelmatig struin ik het world wide web af, op zoek naar filmpjes die het delen waard zijn. Kijk je mee naar de buit van deze week?

Don’t be that awkward runner

Haha, ik moest hardop lachen toen ik dit filmpje zag. Af en toe kom ik inderdaad een hardloper tegen die één van de stijlen representeert die in het filmpje wordt uitgebeeld. Gelukkig herken ik mezelf er niet in en ik hoop niemand van jullie….

Funny marathon accident

Tsja, dat gebeurt er als je jezelf uitslooft en niet oplet. Sta je even mooi voor paal, zullen we maar zeggen

Marathon Thoughts

Geweldig filmpje, ook hierom heb ik hardop gelachen. Ik heb nooit een marathon gelopen, maar mocht ik dat ooit gaan doen dan weet ik in ieder geval wat me te wachten staat. Voor de marathonlopers onder ons, herkennen jullie je in dit filmpje?

New York Marathon inspiration video

En als ik dan van plan ben om een marathon te gaan lopen dan wordt het die van New York. Magische stad. Ik kreeg gewoon kippenvel bij het zien van dit filmpje. Nu MOET ik ‘m wel een keer gaan lopen.

Lees ook:Video Friday
Lees ook:Grappig hardloopfilmpjes op youtube
Lees ook:Zeven redenen om een (marathon)loper te daten
Lees ook:Binnen of buiten trainen?
Lees ook:Buitenlandse hardlopers welkom in Noord-Korea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>