In beeld: reacties winnaars en verliezers Olympische Spelen

De Olympische Spelen zijn weer voorbij. Hebben jullie er net zo van genoten als ik? Mocht je je trouwens afvragen waarom ik nu weer over de Spelen begin, terwijl dit toch echt een hardloopblog is, dan heb ik daar maar één goed antwoord op: inspiratie. Sporters op het hoogste niveau motiveren, inspireren en stimuleren sporters op alle niveau’s daaronder.

Het is niet alleen mooi om te zien hoe grote sporthelden winnen, het is minstens zo mooi om te zien hoe ze omgaan met verlies. Winnen en verliezen mogen dan twee uitersten zijn, ze kunnen behoorlijk dicht bij elkaar liggen. Soms slechts een duizendste. Ai. Maar hoe mooi is het dan om de eerste reactie van de verliezer én de winnaar te zien. Dat vonden de redacteuren van de Washington Post ook en die besloten daarom om de mooiste/ontroerendste reacties op een rijtje te zetten. ‘Onze’ Jan Smeekens staat er ook tussen.

(bron: wallwidehd)

Lees ook:Marlou van Rhijn is opnieuw paralympisch sporter van het jaar
Lees ook:Topatleten Lauryn Williams en Lolo Jones naar Sotsji
Lees ook:Usain Bolt in top tien van best betaalde sporters
Lees ook:Even geen zin om te lopen? Lees motiverende teksten
Lees ook:Hardlopen op hoge hakken in Ede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>