Friet brengt Team Trail Salomon succes

De beste patat komt natuurlijk uit België. Heerlijk, die echte Vlaamse frieten. Frieten met een hoofdletter ‘F’. Komen wij aan met onze Hollandse blanke (en slappe) patatjes. Tsja, het is moeilijk om toe te geven, maar op het gebied van friet verliezen wij het toch echt van onze zuiderburen. En die zijn trouwens zelf ook heel trots op hun beroemde gefrituurde aardappels. Maar de Belgische trail runners van Team Trail Salomon België gaan nu wel erg ver. Zij willen ons doen geloven dat friet hun key to success is….

Geintje natuurlijk, het filmpje is om heel andere redenen opgenomen. België staat namelijk op plaats vijf als het gaat om het aantal deelnemers dat meedoet aan The North Face Ultra Trail du Mont-Blanc. En dat wordt gevierd met een filmpje.

Lees ook:Video Friday
Lees ook:Schrijf je in voor een clinic Trail Running
Lees ook:Boekrecensie: “Runner’s High”
Lees ook:Zes dingen waar alleen hardlopers mee weg komen
Lees ook:Het laatste zetje…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>