Hoe zou de wereld eruit zien als iedereen zou hardlopen?

Ben jij ook zo benieuwd hoe de wereld eruit zou zien als écht iedereen zou hardlopen? Ik denk dat het sowieso gigantisch druk wordt op straat en dat er een tekort ontstaat aan schoon water, omdat we, als we een moment niet hardlopen, massaal onder de douche staan. Dat is niet echt een romantisch beeld, dus laat ik doorgaan op de positieve tour.

Zo denk ik bijvoorbeeld dat veel psychiaters en psychologen hun praktijken kunnen sluiten, omdat we met zijn allen een stuk gelukkiger zijn. Met dank aan dat geluksstofje endorfine. Misschien zijn we dan ook wel wat liever voor onze medemens, zoeken we geen ruzie meer (misschien moet Poetin eens een goed paar loopschoenen aanschaffen?) en leven alle 7 miljard aardbewoners in harmonie samen. World peace, amen.

Goed, mijn ideeën zijn niet zo realistisch en al zou werkelijk iedereen hardlopen, dan nog zou het leven op aarde geen sprookje zijn. Maar dromen mag altijd en dat hebben de makers van deze commercial voor Mizuno ook goed begrepen. Als iedereen besmet is met het hardloopvirus ziet de wereld er volgens hen als volgt uit:

Droom eens mee, hoe ziet de wereld er volgens jou uit als iedereen zou hardlopen?

Lees ook:Asbel Kiprop ontkent mishandeling van bewaker
Lees ook:Jamie McDonald wordt overvallen tijdens hardloopavontuur
Lees ook:Usain Bolt: The fastest man alive
Lees ook:Keniaanse hardloper Asbel Kiprop mishandelt bewaker
Lees ook:Terminale man met hersentumor wint marathon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>