Hoe ziet het ontbijtje van de rest van de wereld eruit?

Ik ontbijt iedere dag en kan ik me dan ook totaal niet voorstellen dat er mensen zijn die dat niet doen. Hoe mijn dag er ook uitziet, feit is dat ik niet goed functioneer op een lege maag. Het liefst start ik mijn dag, vrij klassiek, met twee bruine broodjes met kaas en hagelslag. Al jaren mijn favoriete broodbeleg, met een lichte voorkeur voor hagelslag. Ik heb zelfs tijden gekend dat ik niet te genieten was als ik ‘s ochtends ontdekte dat de hagelslag op was. Tsja, dat geeft wel aan hoe ernstig mijn hagelslag verslaving was. Gelukkig heb ik die periode inmiddels achter me gelaten.

In menig land zouden ze trouwens helemaal niet begrijpen waarom wij hagelslag op ons brood strooien. Sterker nog, in de meeste landen hebben ze nog nooit van hagelslag gehoord. Heftig, niet? Ik bedoel, ik heb mijn verslaving dan wel verslagen, maar ik ben nog niet zover dat ik me een leven zonder hagelslag kan voorstellen. Die stap moet ik nog zetten. Want wat leggen ze dan ‘s ochtends in, bijvoorbeeld India, Egypte of Australië op hun bordje? Dat zie je in het onderstaande filmpje van Buzzfeed.

En, ben je nu geïnspireerd of houd je vast aan je oude vertrouwde ontbijtje?

Lees ook:Grappig hardloopfilmpjes op youtube
Lees ook:De gezondheidsvoordelen van eieren
Lees ook:Dopingzondaars niet welkom tijdens Marathon Eindhoven
Lees ook:Hardlopen op een lege maag
Lees ook:Video: waarschuw vrienden en familie voor hardlopers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>