Tony ‘The Fridge’ Morrison rent marathons met koelkast van 42 kilo op zijn rug

Wat doe je als het rennen van een marathon geen uitdaging meer is? Dan ga je op zoek naar extremere hobby’s. Wat dacht je van een triathlon of, om er nog een schepje bovenop te doen, een ultra marathon? Mocht dat nog steeds te soft voor je zijn dan kun je overwegen om net als Tony ‘The Fridge’ Morrison, een marathon te rennen met een koelkast op je rug.

Jazeker, Tony Morrison uit Newcastle rent regelmatig marathons met een koelkast van maar liefst 42 kilo op zijn rug. Dat doet hij om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Verslaggever Harry Wallop van The Telegraph wilde weleens weten hoe het is om te rennen (in zijn geval is het meer sjouwen) met een complete koelkast op je rug. Het is in ieder geval verre van comfortabel. Benieuwd of de verslaggever de prestaties van Tony ‘The Fridge’ Morrison kan evenaren? Dat zie je in het filmpje hieronder.

En hier zie je held Tony ‘The Fridge’ Morrison in actie

Lees ook:Vitamine E en C kunnen prestaties duursporter belemmeren
Lees ook:Hardloper onderuit door vliegend hert
Lees ook:Marathon Rotterdam
Lees ook:Fraude tijdens Signapore-marathon
Lees ook:Zijn we geboren om te lopen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>