Kelly Roberts maakt selfies met ‘hot guys’ tijdens halve marathon NY

Een halve marathon, 21,1, kilometer is ver. Ik kan me voorstellen dat die eerste kilometers geen probleem zijn. Je probeert in het goede loopritme te komen, kijkt wat om je heen en geniet van alle reuring. Maar ja, na een kilometer of tien heb je dat allemaal wel gezien. En dan ben je pas op de helft. Hoe voorkom je dan dat je indut en verveeld raakt?

Daar had de 24-jarige Kelly Roberts uit Brooklyn wel een oplossing voor. Zij rende de halve marathon van New York en om haar gedachten af te leiden van de kilometers, maakte ze selfies met ‘hot guys’. Ze speurde tussen de massa naar goed uitziende mannen, ging voor ze lopen en maakte vervolgens een foto. Op deze manier ging Roberts iedere mile opnieuw op zoek naar een nieuwe ‘kandidaat’ en dat resulteerde ook nog bijna in een persoonlijk record. Je zou juist denken dat de zoektocht naar mannelijk schoon voor oponthoud zou zorgen, maar Roberts was maar 20 seconden langzamer dan haar persoonlijk record.

Voor Kelly Roberts was de halve marathon van New York dus in meerdere opzichten succesvol. Klik hier om haar bijzondere selfies te bekijken.

(bron: running.about.com)

Lees ook:Nieuw- Zeelandse Kim Allan rent 500 kilometer
Lees ook:Adriënne Herzog pakt derde plaats in Egmond
Lees ook:#Hardlopen
Lees ook:Hardlopend breien
Lees ook:#hardlopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>