Filmpje: Volgens comedian Jonas Geirnaert kunnen we hardlopen beter afschaffen

Ook onze Belgische buren zijn atletiekfans. Er ontstond dan ook de nodige opschudding toen bekend werd dat de broers Borleé uit de selectie van de 4×400 meter zouden stappen. Hier lees je waarom de broers deze beslissing hebben genomen.

In het Vlaamse televisieprogramma De Ideale Wereld werd uitgebreid stilgestaan bij het radicale besluit van de Borlees. Volgens comedian Jonas Geirnaert is het geen ramp dat de broers uit de ploeg zijn gestapt en hij heeft zelfs al nagedacht over hoe het nu verder moet met de 4×400 meter. Geirnaert komt met creatieve oplossingen, maar zijn uiteindelijke conclusie is misschien een beetje te veel van het goede….Bekijk het filmpje hier. 

 

 

 

Lees ook:Keniaanse hardloper Asbel Kiprop mishandelt bewaker
Lees ook:Dader aanslagen marathon Boston waarschijnlijk schizofreen
Lees ook:Marlou van Rhijn is opnieuw paralympisch sporter van het jaar
Lees ook:Ethiopische Genzebe Dibaba loopt wereldrecord op 1500 meter indoor
Lees ook:IAAF’s Men’s World Athlete of the Year Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>