Ben je toe aan een nieuwe stap in je hardloopcarrière?

Toe aan een nieuwe hardloopuitdaging? Kan ik me helemaal voorstellen, want zo af en toe is het tijd voor vernieuwing in je leven. Mocht je nog twijfelen over de volgende stap in je hardloopcarrière, dan heb ik een goed alternatief voor je. Volg het voorbeeld van de man in het onderstaande filmpje en hardlopen zal nooit meer hetzelfde zijn. Wat heb je nodig? Een ruime woonkamer of achtertuin, twee rechterhanden om zo’n leuk hamsterrad in elkaar te knutselen en een beetje lef kan ook geen kwaad. Hoe je te werk gaat, zie je hieronder.

Laat alles wat je net gezien hebt even rustig bezinken, voordat je zelf aan de slag gaat. Of houd je het toch liever bij je oude vertrouwde rondje door het bos?

Lees ook:Ethiopische Genzebe Dibaba loopt wereldrecord op 1500 meter indoor
Lees ook:Haal het beste uit je hardloopschoenen
Lees ook:Vier krachtoefeningen voor thuis
Lees ook:De gezondheidsvoordelen van daglicht en buitenlucht
Lees ook:Quiz: Test je running IQ

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>