Video: waarschuw vrienden en familie voor hardlopers

Hoe je het ook wendt of keert, ‘wij’ hardlopers behoren toch tot een bepaald clubje. Ik weet het, ik ben absoluut fout bezig, want ik stop ‘ons’ in een hokje en dat is anno 2014 not done. Maar laten we eerlijk zijn, buitenstaanders kijken wel een beetje op die manier naar ons. Ze begrijpen niet waarom we voor onze lol een uur gaan rennen in (korte) strakke broeken. Oh ja, en daar dragen we dan ook nog lompe sportschoenen onder. We behoren tot een aparte groep in onze samenleving en daarom kunnen buitenstaanders maar beter gewaarschuwd worden voor ons. Gelukkig is onderstaand filmpje de wereld in geslingerd.

Lees ook:Video Thursday
Lees ook:Verlanglijstje hardloopkleding
Lees ook:Friet brengt Team Trail Salomon succes
Lees ook:Man neergestoken tijdens hardlopen
Lees ook:The Asylum Ultramarathon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>