Filmpje: ook dieren zijn gek op hardlopen

Hardlopen is pure ontspanning. Ideaal om je hoofd leeg te maken of juist je hoofd te vullen met goede ideeën. En als je de hele dag nog niets hebt uitgevoerd, is het ook de perfecte manier om je lichaam te verlossen van het luie zweet. Het leuke is dat blijkt dat niet alleen mensen gek zijn op hardlopen, maar dieren kunnen er ook wat van. Van honden en katten is bekend dat ze prima in staat zijn om een sprintje te trekken. Tot zover dus niets schokkends. Maar wist je dat ganzen er ook wel van houden om zich al joggend flink in het zweet te werken? Het liefst met een flinke groep familie en vrienden. Kijk maar naar het onderstaande filmpje. Daar zit best een lekker tempo in, toch?

Lees ook:Filmpje: zo word je in ieder geval geen succesvolle triatleet
Lees ook:Hoe ziet het ontbijtje van de rest van de wereld eruit?
Lees ook:Filmpje: Met deze typische hardloopproblemen is iedere hardloper bekend
Lees ook:Usain Bolt ‘sprint’ tegen bus
Lees ook:Triatlete aangevallen door drone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>