Marlou van Rhijn in Nike commercial

Marlou van Rhijn, wie kent haar inmiddels niet? Mocht er geen belletje gaan rinkelen dan zegt de term ‘Blade babe’, zoals ze ook wel bekend staat, je misschien meer. Marlou is inmiddels een grote naam in de atletiekwereld. Ze heeft een paralympische titel op de 200 meter sprint op zak en ze ook nog eens twee gouden plakken op het EK veroverd.

Ik vind het prachtig dat zij hét gezicht is van de paralympische sport in Nederland en misschien wel van de wereld. Wat mij betreft tilt zij topsport naar een hoger niveau. Zij laat namelijk nog maar eens zien dat paralympische topsporters net zoveel aandacht en respect verdienen als ‘gewone’ topsporters. Gelukkig denken de mensen van Nike daar net zo over, want Marlou is inmiddels één van de gezichten van Nike.

Om dat te vieren, is er een super mooie commercial opgenomen. Eigenlijk komt het meer in de buurt van een bioscoopfilm, want de commercials van Nike zijn altijd ware kunstwerkjes. Als je bekend bent met de commercials van Nike, dan weet je vast waar ik het over heb. De topsporters worden altijd prachtig en krachtig in beeld gebracht. En zo ook Marlou. Als een soort superwomen vliegt ze over de atletiekbaan, sneller dan het licht.

Lees ook:Marlou van Rhijn is opnieuw paralympisch sporter van het jaar
Lees ook:Nike introduceert Nike Flyknit Air Max
Lees ook:Verlanglijstje hardloopkleding
Lees ook:Hiermee bereid je je voor op een hardloopsessie over het strand
Lees ook:Lornah Kiplagat Sports Academy Stadium feestelijk geopend in Keniaanse stad Iten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>