Muziek tijdens het hardlopen

Ik loop zoveel beter met muziek op. Heb heb weleens pogingen gedaan om zonder mijn Ipod een training af te werken, maar dat was geen succes. Ik werd op één of andere vreemde manier ontzettend onrustig van de ‘stilte’ (langsrazende auto’s niet meegeteld) en ik denk dat ik binnen een half uur weer weer thuis was. Sindsdien voer ik geen rare muziekexperimenten meer uit en zijn mijn Ipod en ik tijdens het hardlopen altijd één.

Eind goed, al goed. Bijna, want er is nog wel een klein obstakeltje dat om de paar weken weer overwonnen moet worden. Het samenstellen van de playlist. Dat blijft namelijk altijd ‘een ding’. Laat ik zeggen dat het een hele opgave is om mijn playlist zo nu en dan in een nieuw, fris jasje te steken. Zo vaak veranderd de top 40 (waar ik de meeste, soort van, inspiratie vandaan haal) nu ook weer niet. En dan zijn dit soort lijstjes van The Huffington Post toch wel een uitkomst. 

Houd jij van muziek tijdens het hardlopen of juist niet?

Lees ook:Runnersworld presenteert Hardloop Top 25 2013
Lees ook:De juiste hardloopmuziek zorgt voor betere prestaties
Lees ook:De gedachten van een hardloper
Lees ook:Hardloopschema voor de kerstdagen
Lees ook:Waarom is hardlopen nu eigenlijk zo leuk?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>