Running smart

Hebben, hebben hebben. Adidas heeft woensdag een nieuwe gadget gelanceerd, de Smart Run watch. Het fitness horloge beschikt onder andere over een music player, miCoach (een interactieve personal coach van Adidas), GPS, en een hartslagmeter.

Smart Run watch

Het technische hoogstandje is in november verkrijgbaar. Tot die tijd kun je nog even snel wat geld bij elkaar verzamelen, want het horloge kost wel $399. Helaas kan mijn portemonnee dat (nog) niet aan, maar anders had ik ‘m gekocht. De Smart Run watch bevat namelijk alle functies, en meer, die elke hardloper goed kan gebruiken.

Het horloge draait op Android 4.1.1 en beschikt over een aantal snufjes die een hoog ‘niet-echt-nodig-maar-moet-ik-hebben-gehalte’ hebben. Zo heeft het apparaatje een accelerometer. Een moeilijk woord voor een stappensteller die je ook informatie geeft over de intensiteit van je stappen. Daarnaast heeft de Smart Run watch een GPS-systeem dat jouw looproutes, tijden en afstanden opslaat.

Het coolste snufje van het horloge vind ik de MP3-speler met bijpassende bluetooth wireless oordopjes. Dat klinkt echt ideaal. Geen gedoe meer met oordopjes die in de knoop zitten of snoertjes die kapot zijn. Ook leuk: de Smart Run watch heeft een full-color touch screen. Ik ben enthousiast, dus dat wordt sparen de komende tijd!  Ben jij net zo enthousiast?
(bron: slashgear.com)

Lees ook:Adidas en Google werken aan ‘pratende schoen’
Lees ook:Lopen met Evy nu nog plezanter
Lees ook:Gadgets: GPS horloge met smart coaching
Lees ook:Grappige of rare opmerkingen die tegen hardlopers worden gemaakt
Lees ook:Race tegen de klok

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>