#hardlopen

Ik zou me uren kunnen vermaken op Twitter. Jammer genoeg, maar waarschijnlijk maar beter ook, heb ik daar geen tijd voor. Maar ik neem wel dagelijks even de tijd om op Twitter rond te hangen. Meestal begin ik met zoeken naar tweets over de zogenaamd spannende levens van celebritys, maar ik kom er altijd weer achter dat zij eigenlijk helemaal niets te melden hebben (en toch trap ik er iedere keer weer in, waar gaat het mis?). En daarom kom ik iedere keer weer uit op twitter-accounts van ‘gewone Nederlanders’. Jullie zijn zoveel interessanter dan de nieuwe grill van Miley Cyrus, echt waar!

En om twitteren dan dan even met hardlopen te combineren: Ik vind het boeiender om te lezen over Henk de Vries uit Sneek die een persoonlijk record heeft gelopen op de tien kilometer dan over Madonna die in Hollywood onder het oog van de paparazzi een rondje door de buurt sjokt.

Daarom vind ik dat het tijd is voor een soort van, heel klein, eerbetoon aan de twitterende hardlopende kaaskop. Hieronder vind je daarom een selectie tweets die ik vond met #hardlopen. Misschien zit jij er wel bij! Deel jij ook je hardloopavonturen met heel Nederland?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:#Hardlopen
Lees ook:Marathon Rotterdam
Lees ook:Het is fijn om een slechtweerloper te zijn
Lees ook:Australische loopt nieuw record trappenloop in Empire State Building
Lees ook:Lopen met Evy nu nog plezanter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>