Antartic Ice Marathon

Het wordt langzamerhand steeds kouder, want de winter is in zicht. Dat betekent dat we straks weer bibberend onze rondjes lopen. Maar als je straks de vrieskou aan het trotseren bent en de moed dreigt op te geven, bedenk dan dat het nog veel zwaarder kan. Ik bedoel 42 kilometer rennen op Antartica met -30°C, terwijl je over ijsschotsen en bergen sneeuw moet springen, is toch een stukje pittiger. En geloof het of niet, er zijn daredevils die dat nog voor hun plezier doen ook. Lees verder

Lees ook:8 tips voor beginnende hardlopers
Lees ook:Filmpje: zo word je in ieder geval geen succesvolle triatleet
Lees ook:Wat als: Atletiek vergezocht was?
Lees ook:Maak zelf spikes onder je hardloopschoenen
Lees ook:Hardlopen in de sneeuw is niet voor iedereen weggelegd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>