De beste hardloopschoen van 2013

We zijn nu echt aan het allerlaatste deel van 2013 begonnen. Voordat we straks weer met een schone lei beginnen en hopelijk een geweldig jaar tegemoet gaan, staat deze maand vooral in het teken van terugblikken. De jaaroverzichten en lijstjes met tops en flops vliegen je om de oren en daar doet hardlopen.blog gezellig aan mee.

Op runnersworld.com stuitte ik namelijk op een filmpje waarin de beste hardloopschoen van 2013 bekend wordt gemaakt. De winnaar is gekozen door redacteuren van runnersworld. Ben je benieuwd welke schoen op eenzame hoogte staat en waarom? Klik dan hier.

Lees ook:3D-geprinten hardloopschoenen gemaakt van protocellen
Lees ook:Adidas en Google werken aan ‘pratende schoen’
Lees ook:Dé oplossing voor rinkelende sleutels
Lees ook:Hardlopen.blog.nl is online!
Lees ook:MyRadio lanceert Running Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>