Dader aanslagen marathon Boston waarschijnlijk schizofreen

De bomaanslagen tijdens de marathon van Bosten lijken al weer een eeuwigheid geleden, maar dat is het niet. In april lieten Tamerlan en Dzjochar Tsarnajev vlak voor de finishlijn twee explosieven ontploffen. Bij deze vreselijke actie vielen drie doden en raakten 144 mensen gewond.

Na het drama bleef er nog maanden nieuws binnenstromen over de Tsarnajev- broers. Er werd geprobeerd een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van de jongens. Alleen op die manier kon de media een poging doen om motieven te achterhalen. Nu is het nooit helemaal duidelijk geworden waarom de broers zoveel ellende wilden veroorzaken, maar ondertussen weten we wel dat Tamerlan (de oudste) het grote brein was achter de aanslagen. En als je tot zoiets in staat bent, mogen we er van uitgaan dat je behoorlijk ziekt bent.

Vandaag kwam naar buiten dat Tamerlan Tsarnajev waarschijnlijk schizofreen was. Dat maakt zijn daden niet minder erg, maar het kan wel een hoop verklaren. Lees hier het artikel.

Boston

Lees ook:Zelfs je tenen moet je af en toe trainen
Lees ook:Filmpje: Volgens comedian Jonas Geirnaert kunnen we hardlopen beter afschaffen
Lees ook:Asbel Kiprop ontkent mishandeling van bewaker
Lees ook:Litherland in ban van mysterieuze hardloper
Lees ook:Tassen langs parcours Boston Marathon verboden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>