Runnersworld presenteert Hardloop Top 25 2013

Ik loop het liefst op muziek met een goede beat. Volume lekker omhoog (ja, ik weet dat het niet zo vriendelijk is voor je oren), verstand op nul en dan op zoek naar mijn eigen ritme. Als ik alleen loop kan ik me niet eens voorstellen dat ik mijn Ipod thuis laat. Muziek geeft mij nét dat beetje extra. Dat geldt trouwens ook voor velen van jullie.

Runnerworld riep haar lezers namelijk op hun favoriete nummer door te geven en dat hebben jullie massaal gedaan. Wat blijkt? De meesten van jullie houden ook van stevige muziek tijdens het hardlopen. Runnerworld heeft een top 50 gemaakt van alle opgestuurde nummers en daar kon op gestemd worden. Inmiddels zijn de lijnen gesloten en de stemmen geteld. Er is een top 25 gemaakt en dat overzicht vind je hier. Je kunt ook meteen alle nummers downloaden. Een mooie gelegenheid om je playlist te updaten met wat lekkere nummers.
(bron: runnersworld)

Op welke nummers loop jij het liefst?

Lees ook:De juiste hardloopmuziek zorgt voor betere prestaties
Lees ook:MyRadio lanceert Running Radio
Lees ook:Hardlopen op een lege maag
Lees ook:Muziek tijdens het hardlopen
Lees ook:Grappige of rare opmerkingen die tegen hardlopers worden gemaakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>