Vooral mannen krijgen snel last van achillespezen

Mannen opgelet: jullie achillespezen verdienen extra aandacht. Nieuw onderzoek wijst uit dat vooral mannen problemen krijgen met hun achillespezen. Tijdens het hardlopen worden deze langste en sterkste pezen in je lichaam flink belast. Vooral bij de afzet krijgen je achillespezen het flink te verduren. Gelukkig zijn er verschillende opties om de kans op blessures zo klein mogelijk te maken. Lees verder.

Lees ook:Documentaire The price of gold laat donkere kant van topsport zien
Lees ook:Zes oefeningen om blessures te voorkomen
Lees ook:Waarom hardlopen gezond is voor ondernemers
Lees ook:Even geen zin om te lopen? Lees motiverende teksten
Lees ook:Hardlopen op hoge hakken in Ede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>