Tweede editie van Nike’s We Own The Night op 7 juni 2014

Voor alle hardloopliefhebsters die ook gek zijn op sport, mode, muziek en design wordt dit jaar voor de tweede keer Nike’s We Own The Night (WOTN) run georganiseerd in Amsterdam. Zoals ik in de eerste zin al een klein beetje verklapte, is het event alleen bedoeld voor vrouwen. No men allowed.Op 7 juni gaat We Own The Night los in Amsterdam. De deelneemsters racen tien kilometer dwars door de hoofdstad en worden onderweg getrakteerd op live muziek en fijne plaatjes van verschillende DJ’s. Zo krijg je in een mum van tijd de festival vibe te pakken.

De dames van het Vogue Running Team laten zich op 7 juni van hun sportiefste kant zien en lopen voorop. Op de website van Vogue.nl houden ze je op de hoogte van hun voorbereidingen, delen ze nieuwtjes over We Own The Night en krijg je allerlei interessante en inspirerende artikelen over hardlopen voorgeschoteld.

Wil je meer informatie over het event? Dan moet je hier zijn.

7 juni 2014: save the date!

(bron: Nike.com)


Lees ook:Zet alvast in je agenda: Moving Comfort Meidenloop op 29 juni 2014
Lees ook:Veilig lopen in het donker met de Night Run
Lees ook:ColorRain by Night
Lees ook:TCS Amsterdam Marathon
Lees ook:Ik ben een asociale hardloper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>