Topatleten Lauryn Williams en Lolo Jones naar Sotsji

Over een paar weken zijn alle ogen gericht op Sotsji. Vanaf 7 februari is de Russische badplaats even de nieuwe ‘hoofdstad’ van de wereld als de Olympische Spelen daar van start gaan. De meeste teams zijn inmiddels compleet, maar een paar weken voor de Spelen worden er nog steeds sporters blij gemaakt met een ticket naar Sotsji. Zo ook de topsprintsters Lauryn Williams en Lolo Jones. Zij hebben last minute een plekje veroverd in het Amerikaanse bobsleeteam. De dames beschikken over een grote portie explosiviteit en daarom neemt team USA ze graag mee als duwer en remmer.

Williams weet hoe het voelt om Olympische titel te winnen. Tijdens de Zomerspelen van 2012 pakte ze de gouden plak op de 4×100 meter. Ook Jones heeft een paar mooie titels op haar naam staan, want ze is tweevoudig wereldkampioen indoor op de 60 meter horden.
(bron: telegraaf.nl)

(bron: wallwidehd)

(bron: wallwidehd)

 

Lees ook:De Oympische Spelen zijn voor Poetin één groot pr-project
Lees ook:In beeld: reacties winnaars en verliezers Olympische Spelen
Lees ook:Ruilt Usain Bolt de atletiekbaan in voor het voetbalveld?
Lees ook:Ex-atleet Michael Johnsen doet pittige uitspraken
Lees ook:Gezebe Dibaba loopt opnieuw wereldrecord indoor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>